CATERING NA WIGILIE WARSZAWA – DLA BIUR I FIRM
Stwórz własne menu lub skorzystaj z
gotowych propozycji przedstawionych poniżej!
Przystawki
Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką,
Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami
Śledź po kaszubsku
Ryba faszerowana w galarecie
Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu
Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem
Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem
Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną Pasztet z dzika z żurawiną
Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym
Terina z dorsza z musem szpinakowym
DODATKI
Kawa, herbata kompot wigilijny
DANIA GŁÓWNE
Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Krem z borowików z łazankami
Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą Kapusta wigilijna
Pierogi z kapustą i grzybami
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami Karp smażony
Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśniety nutką pomarańczy
Roladki wołowe “Czarnolas” z kopytkami szpinakowymi oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym
Filet z okonia morskiego z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniaczkami oraz różyczkami dzikiego brokułu
SAŁATKI
Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym Tradycyjna sałatka jarzynowa
Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pini
Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo-jabłkowy
Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli
Na słodko
Piernik
sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy
Makowiec Szarlotka Tiramisu cynamonowe
CATERING NA WIGILIE WARSZAWA - SKORZYSTAJ Z GOTOWEJ OFERTY MENU WIGILIJNEGO!
OFERTA NR 1 Przystawki
Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką,
Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami Ryba faszerowana w galarecieTatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
SAŁATKI
Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym Tradycyjna sałatka jarzynowa
DANIA GŁÓWNE
Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Kapusta wigilijna
Pierogi z kapustą i grzybami Rolada ze schabu faszerowana
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
Na słodko
ciasta (piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy)
Dodatki
pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata
Koszt proponowanego menu 160 zł za osobę
OFERTA NR 2 Przystawki
Śledź tradycyjny
Śledź po kaszubsku Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem Pasztet z dzika z żurawiną Pasztet z ciecierzycy
SAŁATKI
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym
Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pinii
DANIA GŁÓWNE
Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Krem z borowików z łazankami
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp smażony
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem
Na słodko
ciasta (makowiec, piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy, szarlotka, sernik z białej czekolady, tiramisu cynamonowe)
Dodatki
pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata
Koszt proponowanego menu 220zł za osobę
Na słodko
Ciasto czekoladowe z korzenną wiśnią i ziemią cynamonowo-migdałową Keks z owocami kandyzowanymi
Makowiec w polewie cukrowej
Sernik tradycyjny z pomarańczą oraz białą czekoladą
Dodatki
pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata
Koszt proponowanego menu 350 zł za osobę
OFERTA NR 3 Przystawki
Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu
Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem
Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym Śledź po kaszubsku z wędzoną śliwką, cebulką i oliwą budwigową
Terina z dorsza z musem szpinakowym
SAŁATKI
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ze śledziem z szalotką, rukolą i dynią piżmową, świeże sałaty i świeże zioła z dresingiem balsamicznym i kremem chrzanowym
Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo – jabłkowy
Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli
DANIA GŁÓWNE
Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Krem z borowików z łazankami
Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśniety nutką pomarańczy
Karp smażony
Roladki wołowe “Czarnolas” z kopytkami szpinakowymi oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym
Filet z okonia morskiego z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniaczkami oraz różyczkami dzikiego brokułu
Pierogi z kapustą i grzybami