CATERING NA WIGILIE WARSZAWA – DLA BIUR I FIRM

Stwórz własne menu lub skorzystaj z

gotowych propozycji przedstawionych poniżej!

CATERING NA WIGILIE WARSZAWA

Przystawki

  • Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką 80g/9zł
  • Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego i antonówki z cynamonem i goździkami 80g/12zł
  • Śledź po kaszubsku 80g/13zł
  • Ryba faszerowana w galarecie 100g/15zł
  • Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu 80g/16zł
  • Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym 80g/12zł
  • Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem 100g/15zł
  • Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem 130g/12zł
  • Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną  60g/15zł
  • Pasztet z dzika z żurawiną 100g/10zł
  • Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym 100g/7zł
  • Terrina z dorsza z musem szpinakowym 80g/12zł
CATERING WIGILIJNY WARSZAWA

 

DANIA GŁÓWNE

  • Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami 250ml/20zł
  • Krem z borowików z łazankami 300ml/25zł
  • Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą 350ml/48zł
  •  Kapusta wigilijna 150g/10zł
  • Pierogi z kapustą i grzybami 3 szt/12zł
  • Ryba po grecku z pieczonymi warzywami 100g/18zł
  •  Karp smażony 100g/18zł
  • Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym  100g/36zł
  • Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem 120g/25zł
  •  Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśnięty nutką pomarańczy 250g/45zł
  • Roladki wołowe “Czarnolas” 180g z kopytkami szpinakowymi 150g oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym 69zł
  • Filet z okonia morskiego 120g z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniakami 100g oraz różyczkami dzikiego brokułu 58zł 

SAŁATKI

  • Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym 150g/12zł
  •  Tradycyjna sałatka jarzynowa 100g/10zł
  • Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pinii 100g/14zł
  • Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo -jabłkowy 80g/16zł
  • Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli 100g/10zł

Na słodko

  • Piernik 50g/10zł
    Sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy 100g/15zł
  • Makowiec 60g/10zł
  • Szarlotka 80g/15zł
  • Tiramisu cynamonowe 100g/15zł
  • Kawa, herbata 20zł
  • Kompot wigilijny 200ml/12zł
Makowiec Wigilijny

CATERING NA WIGILIE WARSZAWA - SKORZYSTAJ Z GOTOWEJ OFERTY MENU WIGILIJNEGO!

CATERING NA WIGILIE FIRMOWĄ WARSZAWA

OFERTA NR 1

Przystawki

  • Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką,
  • Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami 
  • Ryba faszerowana w galarecie
  • Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym

SAŁATKI

  • Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym
  •  Tradycyjna sałatka jarzynowa

DANIA GŁÓWNE

  • Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami 
  • Kapusta wigilijna
  • Pierogi z kapustą i grzybami 
  • Rolada ze schabu faszerowana
  • Ryba po grecku z pieczonymi warzywami

Na słodko

  • ciasta (piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy)

Dodatki

  • pieczywo, kompot wigilijny, kawa, herbata

Koszt proponowanego menu 160 zł za osobę

OFERTA NR 2 

Przystawki

  • Śledź tradycyjny
  • Śledź po kaszubsku
  • Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu
  • Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem
  • Pasztet z dzika z żurawiną
  • Pasztet z ciecierzycy

SAŁATKI

  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym
  • Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pinii

DANIA GŁÓWNE

  • Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami
  • Krem z borowików z łazankami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Karp smażony
  • Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
  • Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym
  • Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem

Na słodko

  • Ciasta (makowiec, piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy, szarlotka, sernik z białej czekolady, tiramisu cynamonowe)

Dodatki

  • pieczywo, kompot wigilijny, kawa, herbata

Koszt proponowanego menu 220zł za osobę

 

DANIA GŁÓWNE

  • Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami
  • Krem z borowików z łazankami
  • Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą
  • Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
  • Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśnięty nutką pomarańczy
  • Karp smażony
  • Roladki wołowe “Czarnolas” z kopytkami szpinakowymi oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym
  • Filet z okonia morskiego z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniaczkami oraz różyczkami dzikiego brokułu
  • Pierogi z kapustą i grzybami

SAŁATKI

 
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka ze śledziem z szalotką, rukolą i dynią piżmową,
  • Świeże sałaty i świeże zioła z dresingiem balsamicznym i kremem chrzanowym
  • Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo – jabłkowy
  • Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli

 

 Na słodko

  • Ciasto czekoladowe z korzenną wiśnią i ziemią cynamonowo-migdałową
  • Keks z owocami kandyzowanymi
  • Makowiec w polewie cukrowej
  • Sernik tradycyjny z pomarańczą oraz białą czekoladą

Dodatki

  • pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata

Koszt proponowanego menu 350 zł za osobę

OFERTA NR 3

Przystawki

  • Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami
  • Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu
  • Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
  • Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem
  • Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną
  • Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym
  • Śledź po kaszubsku z wędzoną śliwką, cebulką i oliwą budwigową
  • Terina z dorsza z musem szpinakowym

Zamówienia na catering Wigilijny należy składać przez poniższy formularz lub mailowo: kontakt@bestcatering.pl.

W razie pytań uprzejmie prosimy o kontakt
tel.+48 500-893-668
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-17.00.

Wycena
+48

CATERING NA WIGILIE - SPRAWDŹ NASZE OPINIE I ZAMÓW

5/5 - (32 votes)