CATERING NA WIGILIE WARSZAWA – DLA BIUR I FIRM
Stwórz własne menu lub skorzystaj z
gotowych propozycji przedstawionych poniżej!
Przystawki
- Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką 80g/9zł
- Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego i antonówki z cynamonem i goździkami 80g/12zł
- Śledź po kaszubsku 80g/13zł
- Ryba faszerowana w galarecie 100g/15zł
- Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu 80g/16zł
- Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym 80g/12zł
- Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem 100g/15zł
- Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem 130g/12zł
- Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną 60g/15zł
- Pasztet z dzika z żurawiną 100g/10zł
- Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym 100g/7zł
- Terrina z dorsza z musem szpinakowym 80g/12zł
DANIA GŁÓWNE
- Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami 250ml/20zł
- Krem z borowików z łazankami 300ml/25zł
- Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą 350ml/48zł
- Kapusta wigilijna 150g/10zł
- Pierogi z kapustą i grzybami 3 szt/12zł
- Ryba po grecku z pieczonymi warzywami 100g/18zł
- Karp smażony 100g/18zł
- Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym 100g/36zł
- Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem 120g/25zł
- Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśnięty nutką pomarańczy 250g/45zł
- Roladki wołowe “Czarnolas” 180g z kopytkami szpinakowymi 150g oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym 69zł
- Filet z okonia morskiego 120g z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniakami 100g oraz różyczkami dzikiego brokułu 58zł
SAŁATKI
- Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym 150g/12zł
- Tradycyjna sałatka jarzynowa 100g/10zł
- Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pinii 100g/14zł
- Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo -jabłkowy 80g/16zł
- Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli 100g/10zł
Na słodko
- Piernik 50g/10zł
Sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy 100g/15zł - Makowiec 60g/10zł
- Szarlotka 80g/15zł
- Tiramisu cynamonowe 100g/15zł
- Kawa, herbata 20zł
- Kompot wigilijny 200ml/12zł
CATERING NA WIGILIE WARSZAWA - SKORZYSTAJ Z GOTOWEJ OFERTY MENU WIGILIJNEGO!
OFERTA NR 1
Przystawki
- Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką,
- Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami
- Ryba faszerowana w galarecie
- Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
SAŁATKI
- Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
DANIA GŁÓWNE
- Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami
- Kapusta wigilijna
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Rolada ze schabu faszerowana
- Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
Na słodko
- ciasta (piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy)
Dodatki
- pieczywo, kompot wigilijny, kawa, herbata
Koszt proponowanego menu 160 zł za osobę
OFERTA NR 2
Przystawki
- Śledź tradycyjny
- Śledź po kaszubsku
- Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu
- Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem
- Pasztet z dzika z żurawiną
- Pasztet z ciecierzycy
SAŁATKI
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym
- Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pinii
DANIA GŁÓWNE
- Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami
- Krem z borowików z łazankami
- Pierogi z kapustą i grzybami
- Karp smażony
- Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
- Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym
- Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem
Na słodko
- Ciasta (makowiec, piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy, szarlotka, sernik z białej czekolady, tiramisu cynamonowe)
Dodatki
- pieczywo, kompot wigilijny, kawa, herbata
Koszt proponowanego menu 220zł za osobę
DANIA GŁÓWNE
- Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami
- Krem z borowików z łazankami
- Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą
- Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
- Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśnięty nutką pomarańczy
- Karp smażony
- Roladki wołowe “Czarnolas” z kopytkami szpinakowymi oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym
- Filet z okonia morskiego z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniaczkami oraz różyczkami dzikiego brokułu
- Pierogi z kapustą i grzybami
SAŁATKI
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka ze śledziem z szalotką, rukolą i dynią piżmową,
- Świeże sałaty i świeże zioła z dresingiem balsamicznym i kremem chrzanowym
- Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo – jabłkowy
- Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli
Na słodko
- Ciasto czekoladowe z korzenną wiśnią i ziemią cynamonowo-migdałową
- Keks z owocami kandyzowanymi
- Makowiec w polewie cukrowej
- Sernik tradycyjny z pomarańczą oraz białą czekoladą
Dodatki
- pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata
Koszt proponowanego menu 350 zł za osobę
OFERTA NR 3
Przystawki
- Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami
- Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu
- Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
- Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem
- Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną
- Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym
- Śledź po kaszubsku z wędzoną śliwką, cebulką i oliwą budwigową
- Terina z dorsza z musem szpinakowym
Zamówienia na catering Wigilijny należy składać przez poniższy formularz lub mailowo: kontakt@bestcatering.pl.
W razie pytań uprzejmie prosimy o kontakt
tel.+48 500-893-668
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-17.00.
CATERING NA WIGILIE - SPRAWDŹ NASZE OPINIE I ZAMÓW
Hubert
2023-05-18
Ewis Siwe
2023-05-18
Polecam, zamowilismy catering na komunię. Świetny kontakt z Panią Kasia, sprawna organizacja, wszystko na czas i co najważniejsze bardzo dobre jedzenie. Imprezę organizowaliśmy w domu. Catering dostarczył nam stoły, krzesła, obrusy i biale pokrowce na krzesła. Do dan ciepłych dostaliśmy bemary, jedzenie bardzo długo było cieple. Przystawki bardzo smaczne i oryginalne.
Tomasz Piekut
2023-01-27
A- Q
2022-11-03
Bardzo smacznie.
Ihor Troianchuk
2022-09-29
Adam Rauchfleisch
2022-08-22
Jesteśmy świeżo po organizacji przyjęcia z okazji chrztu przez Best Catering. Firma miała z nami niełatwą przeprawę, gdyż pierwszy termin imprezy z przyczyn losowych musieliśmy odwołać - Właściciele
wykazali się ogromnym zrozumieniem i nie obciążyli nas żadnymi kosztami co rzadko się zdarza w cateringu.
Dariusz Iwaniuk
2022-08-19
Wspaniały catering! Obsługa klienta na najwyższym poziomie.Szybki i rzeczowy kontakt telefoniczny i mailowy. Duży wybór dań, jedzenie pyszne, mega porcje. Polecam wszystkim. Szczególnie dziękuję za
dopasowanie się do potrzeb dietetycznych mojego syna.
elocha 123
2022-08-19
Jestem bardzo zadowolony z cateringu. Nawet nie wiedziałem,że na wawrze mamy tak wspaniały catering. Jedzenie bardzo dobre, porcje dan duże, kontakt bezproblemowy. Wszystko na czas, zgodnie z
umową. Polecam.
Maciej Woźniak
2022-07-07
Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i smaku.Wrócimy we wrześniu na urodziny dla córki .
Dziękujemy
Mikołaj
2022-07-05
Przepyszne wegańskie przekąski ,punktualność,wspaniała komunikacja ,nie wspomnę o obsłudze.wszystko dobrze zorganizowane i co dla nas najważniejsze słowo dotrzymane . Caterin godny prawdziwego polecenia.
5/5 - (32 votes)