CATERING NA WIGILIE WARSZAWA – DLA BIUR I FIRM

Stwórz własne menu lub skorzystaj z

gotowych propozycji przedstawionych poniżej!

CATERING NA WIGILIE WARSZAWA

Przystawki

Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką,
Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami

Śledź po kaszubsku
Ryba faszerowana w galarecie
Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu

Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym
Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem

Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem

Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną Pasztet z dzika z żurawiną
Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym

Terina z dorsza z musem szpinakowym

DODATKI

Kawa, herbata kompot wigilijny

DANIA GŁÓWNE

Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Krem z borowików z łazankami
Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą Kapusta wigilijna

Pierogi z kapustą i grzybami
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami Karp smażony

Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśniety nutką pomarańczy

Roladki wołowe “Czarnolas” z kopytkami szpinakowymi oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym
Filet z okonia morskiego z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniaczkami oraz różyczkami dzikiego brokułu 

SAŁATKI

Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym Tradycyjna sałatka jarzynowa
Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pini

Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo-jabłkowy

Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli

Na słodko

Piernik
sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy

Makowiec Szarlotka Tiramisu cynamonowe

 

CATERING WIGILIJNY WARSZAWA

CATERING NA WIGILIE WARSZAWA - SKORZYSTAJ Z GOTOWEJ OFERTY MENU WIGILIJNEGO!

CATERING NA WIGILIE FIRMOWĄ WARSZAWA

OFERTA NR 1 Przystawki

Tradycyjny śledź z olejem lnianym i szalotką,

Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami Ryba faszerowana w galarecieTatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym

SAŁATKI

Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym Tradycyjna sałatka jarzynowa

DANIA GŁÓWNE

Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Kapusta wigilijna

Pierogi z kapustą i grzybami Rolada ze schabu faszerowana
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami

Na słodko

ciasta (piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy)

Dodatki

pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata

Koszt proponowanego menu 160 zł za osobę

OFERTA NR 2 Przystawki

Śledź tradycyjny
Śledź po kaszubsku Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu Schab po warszawsku z musem chrzanowym z jabłkiem Pasztet z dzika z żurawiną Pasztet z ciecierzycy

SAŁATKI

Tradycyjna sałatka jarzynowa
Śledziowa z pieczonymi ziemniakami, kurkami i ogórkami kiszonym

Carpaccio z buraków z marynowaną skórką pomarańczy, gruszkami i kremem balsamicznym oraz orzeszkami pinii

DANIA GŁÓWNE

Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Krem z borowików z łazankami

Pierogi z kapustą i grzybami
Karp smażony
Ryba po grecku z pieczonymi warzywami
Rolada ze schabu faszerowana suszonymi owocami w sosie śliwkowo-winnym Wegańskie gołąbki z kaszą gryczaną w kremowym sosie z prawdziwkiem

Na słodko

ciasta (makowiec, piernik , sernik z brzoskwinią i skórką z pomarańczy, szarlotka, sernik z białej czekolady, tiramisu cynamonowe)

Dodatki

pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata

Koszt proponowanego menu 220zł za osobę

 
 
 

 

Na słodko

Ciasto czekoladowe z korzenną wiśnią i ziemią cynamonowo-migdałową Keks z owocami kandyzowanymi
Makowiec w polewie cukrowej

Sernik tradycyjny z pomarańczą oraz białą czekoladą

 

Dodatki

pieczywo kompot wigilijny kawa, herbata

Koszt proponowanego menu 350 zł za osobę

OFERTA NR 3 Przystawki

Śledź pod pierzynką z buraka pieczonego antonówki z cynamonem i goździkami Tatar z łososia z szalotką na pumperniklu

Tatar z pieczonego bakłażana i boczniaków z papryką, szalotką oraz olejem lnianym

Pieczona dynia z marynowanymi w occie śliwkami, kozim serem, orzechami włoskimi i musztardowym winegretem

Plastry wędzonej piersi kaczki z pomarańczami i żurawiną Pasztet z ciecierzycy i grzybów z majonezem truflowym Śledź po kaszubsku z wędzoną śliwką, cebulką i oliwą budwigową

Terina z dorsza z musem szpinakowym

SAŁATKI

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Sałatka ze śledziem z szalotką, rukolą i dynią piżmową, świeże sałaty i świeże zioła z dresingiem balsamicznym i kremem chrzanowym

Sałata dębowa z pieczonym łososiem, prażonymi pistacjami, kaparem, pomidorkami cherry, dresing limonkowo – jabłkowy

Sałatka kuskus z kalafiora, z rodzynkami, migdałami, natką pietruszki, miętą i dressingiem z kardamonem i chilli

DANIA GŁÓWNE

Tradycyjny barszcz czerwony po staropolsku z uszkami Krem z borowików z łazankami

Aromatyczna zupa Bouillabaisse z owocami morza i kolendrą

Ryba po grecku z pieczonymi warzywami

Łosoś po królewsku pieczony w całości w sosie gorczycowo-winnym z risotto maślanym z tymiankiem muśniety nutką pomarańczy

Karp smażony

Roladki wołowe “Czarnolas” z kopytkami szpinakowymi oraz karmelizowanymi buraczkami z miodem gryczanym

Filet z okonia morskiego z mulami w sosie szafranowym z pieczonymi ziemniaczkami oraz różyczkami dzikiego brokułu

Pierogi z kapustą i grzybami

 

Zamówienia na catering Wigilijny należy składać przez poniższy formularz lub mailowo: kontakt@bestcatering.pl.

W razie pytań uprzejmie prosimy o kontakt
tel.+48 500-893-668
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-17.00.

Wycena
+48

CATERING NA WIGILIE - SPRAWDŹ NASZE OPINIE I ZAMÓW

5/5 - (32 votes)